Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

Fitcoach

De filosofie van het FitCoach is dat een ieder zijn of haar eigen keuzes maakt in het leven. Die eigen verantwoordelijkheid kan niemand overnemen en als het niet vanuit de persoon zelf komt, dan is het ook niet duurzaam. Het FitCoach programma is een extra stok achter de deur, een inspiratie- en educatie bron om die een volgende stap willen maken om vitaler te leven.

FitCoach_banner_Leaderboard(728x90)_BeweegMeer

FitCoach wordt bij SGZ Sport & Wellness op verschillende manieren aangeboden.
Het FitCoach basis programma (8 weken) is een beweegcoach programma. Je krijg beschikking over de Pebble (de beweegmeter die je bij je draagt) waarmee je volledige inzage in je totale beweegpatroon krijgt, gedurende de gehele dag, op je eigen leefstijl platform. Tevens kan je op de Pebble ten alle tijden zien hoeveel procent van de door jezelf als doel gestelde beweging voor die dag al hebt gedaan.

FitCoach leefstijl
In het FitCoach leefstijl programma (12 weken) wordt het beweegcoaching ingeruild voor leefstijl coaching. Je krijgt meer inzicht in de gedragsveranderingsfasen, in het coach model en een FitCoach Leefstijl Adviseur begeleid en stimuleert je om op koers te blijven naar jouw resultaat.

Doorlopende prikkel en inspiratie om actiever en gezonder te leven
Binnen het FitCoach programma wordt je vanuit het Leefstijlclub platform doorlopend geprikkeld om vitaler te leven. Elke maand wordt een thema gekozen vanuit de 4 pijlers en wordt dat thema uitgewerkt in nieuwsbrief, een zelftest, een video en een vitaal tips lijst. Op de persoonlijke leefstijl website wordt dit in 4 pijlers weergegeven.

fc_elearning

Duurzaam bewegen met FitCoach (ook als home programma beschikbaar)
FitCoach is een ultieme stok achter de deur voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt. De FitCoach Leefstijl Adviseur maakt gebruik van de internationale beweeg- en preventienorm, de Schijf van 3, waardoor resultaat gegarandeerd is.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, stuur een mail naar info@sgz7bergen.nl of telefonisch via 0168 – 33 08 88.