Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

Fysiotherapie

dynamico

 

 

 

UW fysiotherapeut in Rucphen, Roosendaal, Tilburg en ZEVENBERGEN

Topzorg voor iedereen!

De topsporter, de dame met artrose, het kind met groeipijn, of uzelf. Allemaal verdienen we persoonlijke aandacht om optimaal te kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van ons lichaam.

Onze fysiotherapeuten bieden u kwalitatief hoogwaardige behandelingen door hun deskundigheid, specialistische kennis en persoonlijke aandacht. Voor een behandeling door een fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, manueel therapeut of oedeem therapeut staan wij voor u klaar. In Rucphen, Roosendaal, Tilburg en Zevenbergen of bij u thuis. 6 Dagen per week. En u bent altijd in een prettige omgeving waar u zich welkom kunt voelen.

Locatie Zevenbergen:
Galgenweg 62
4761 KN Zevenbergen
Tel.nr: 0168-760011
www.dynamico.nl

Podotherapie

Voeten aan de basis van het menselijk lichaam. Podotherapie Wout Buijs behandelt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan voet-, enkel-, knie- en heupklachten, maar ook rugklachten kunnen ontstaan door een afwijkende voetstand.

Bij Podotherapie Wout Buijs zoeken we met behulp van de nieuwste technieken en intensieve samenwerking met paramedici, naar de oorzaak van uw pijnklachten.

Daarnaast heeft de podotherapeut een belangrijke rol bij de behandeling van specifieke patiëntgroepen zoals:

  • Sporters
  • Kinderen
  • Diabetespatiënten
  • Reumapatiënten

Podotherapie Wout Buijs gevestigd in Roosendaal, Oudenbosch en Zevenbergen.