Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

SNEL EEN STRAKKE BUIK!

better-bellyWAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).

Door met de Better Belly® te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

 

24 - better bellyDe methode is eenvoudig:
U gaat 3 keer per week 30 tot 40 minuten trainen voor minimaal 4 weken. Voor de eerste training meet u uw buikomtrek (dit kunt u het beste door iemand laten doen – neem het punt op navelhoogte), daarna gaat u 4 weken trainen en na deze periode meet u nogmaals om het resultaat te bewonderen. Ga niet tussentijds opmeten; bij de ene persoon kan er al na een week resultaat zijn en bij de andere na 2 weken. Tijdens de training op loopband, Crosstrainer of fiets, traint u met de Better Belly® tailleband om met infrarood straling.

Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Wat u kunt verwachten is dat het mogelijk is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!