Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

Gewichtsconsulent

Wat kan gewichtsconsulente Anita van Vugt voor jou betekenen?

Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met overgewicht te begeleiden naar een gezond gewicht. Overgewicht kan een grote belemmering zijn in het dagelijks leven waardoor iemand zich niet prettig voelt.

We gaan samen kijken naar het dagelijks voedings- en leefpatroon, moeilijke situaties waar je tegenaan loopt en de dagelijkse beweging. Daarna stel ik een persoonlijk behandelplan op en ga je hiermee aan de slag. Ik ga je coachen met het aanleren van een gezonde leefstijl en adviezen geven om zelf goede en gezonde voeding te kunnen samenstellen. Ook geef ik je een bewegingsadvies dat bij jou past. Ik zal mijn uiterste best doen om jou te motiveren en te stimuleren om jouw doel te behalen!

Waarom een BGN gewichtsconsulent?

BGN staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en is dus een keurmerk.  Een gewichtsconsulent die hierbij is aangesloten, volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Je hebt geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Door de BGN registratie wordt een behandeling door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Bel voor meer informatie naar 0168-330888 of mail naar anita@sgz7bergen.nl