Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

Bedrijfsfitness

Kies bedrijfsfitness als de gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie; voor nu en in de toekomst!

SGZ Sport & Wellness hanteert zowel een fitness als all-in concept. Binnen het all-in concept mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.

bedrijfsfitnessWij richten ons op de actieve èn op de minder fanatieke medewerker/sporter en ademt een gemoedelijke, gastvrije sfeer. Je kunt kiezen voor individuele fitness, maar ook voor uitgebreide groepslesprogramma’s zoals RPM (bekend als spinnen), XCo, Freestyle steps, BodyPump etc. Ook kunt u een ontspannen bezoek brengen aan onze Wellness afdeling met zwembad, sauna, Turks stoombad, hammam en de infrarood sauna.

Binnen het fitness concept mag je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten exclusief het gebruik van de Wellness afdeling. Dit alles uiteraard onder professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Ons streven is om uw werknemers gemotiveerd aan het sporten te krijgen en te houden. Hier gaan inspanning en ontspanning hand in hand. Bewegen moet vooral leuk zijn en blijven.

Sinds 1 januari 2011 is de zogeheten werkkostenregeling (WKR) van kracht geworden. Deze nieuwe wetgeving brengt onder meer een versoepeling van de regels rondom bedrijfsfitness met zich mee. Onder de WKR mag een werkgever tot 1,4% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. De fitnessabonnementen van uw medewerkers tellen mee in de forfaitaire ruimte van 1,4%. Door de fiscaalvrije abonnementskosten vervolgens uit te ruilen met het brutoloon van de medewerkers, is de regeling voor de werkgever geheel kostenneutraal.

Na een overgangsregeling van 3 jaar, moeten in 2014 alle werkgevers over zijn op de WKR.