Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

Aquasport

AquabootcampAQUABOOTCAMP
Een pittige en verrassende workout in water met bijpassende muziek. Een uitstekende combinatie van kracht- en conditietraining met het inmiddels bekende interval- of circuitsysteem. Werken met combinaties van multi-jumptraining, core-training en combat. Ook oefenen we trap- en stoottechnieken uit diverse gevechtssporten met uitvoering in explosieve spierkracht, in drills en killers. De unieke omgeving van water zorgt voor een intense les die jou uitdaagt om harder, feller en met meer power te gaan bewegen!


AQUAROBIC
Aquarobic is één van de populairste programma’s. Deze actieve workout is een combinatie van cardio-, spier- en danstraining in het water. FUN staat voorop, terwijl de intensiteit van de training zeker niet onderschat mag worden!

Aquarobics is de manier om swingend te werken aan gezondheid. De Aquarobic workouts zijn groepstrainingen op eigentijdse stimulerende muziek voor iedereen die aan zijn fitheid wil werken. Een Aquarobic-les is eenvoudig en dus makkelijk door iedereen te volgen. Door (wekelijkse) herhaling worden zowel de muziek als de bewegingen herkend en dit leidt tot een merkbaar resultaat in conditie én figuur.

Voor wie is Aquarobic?
Het grote voordeel van Aquarobic is de lage schokbelasting op de gewrichten door de opwaartse druk van het water. Door met oefeningen gebruik te maken van de waterweerstand op enerverende muziek, is dit dé manier om in shape te komen.


AQUAGYM
Aquagym is een aangepast programma voor jong en oud, ongeacht zwemvaardigheid of lichamelijke conditie. Naast eenvoudige spierversterkende oefeningen wordt er veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en de souplesse in de spieren.

De kans op spierpijn of blessures is klein omdat gewrichten, spieren en pezen in het water minder worden belast. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen.