Ervaar de Milon Cirkel

Meld je nu aan!

MILON CIRKEL

 
De Milon Cirkel is een combinatie van 6 krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. De oefeningen worden in 1 ronde volledig gedaan. De training bestaat uit 2 rondes en dat is in totaal een complete training in slechts 35 minuten! 
 
Een van de voordelen is dat de toestellen worden ingesteld door de trainer. De apparaten zijn volautomatisch en de instellingen worden opgeslagen op jouw eigen Milon pas. Daarnaast kan meer weerstand gegeven worden met de teruggaande beweging dan dat je wegdrukt, dit wordt excentrisch trainen genoemd. Dit zorgt voor optimaal trainingsresultaat. Tot slot staan onze trainers voor je klaar om samen met jou aan je doelen te werken.
 
Elke training kun je meer aan! Reeds na de eerste training voel jezelf super! De excentrische training zorgt voor 30% meer spierversteviging. Op de Milon Cirkel train je 35 minuten eventueel aangevuld met een warming up van 5-10 minuten. Je kunt ook 1 ronde combineren met andere sportactiviteiten, denk hierbij aan groepslessen, kracht of cardiotraining.

Let op: slechts 10 8 (start)plekken beschikbaar.

Voordelen Milon Cirkel:

Ervaar het zelf en boek een gratis proeftraining

Let op: slechts 10 8 (start)plekken beschikbaar.

Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke toelichting op onze programma’s

MELD JE HIER AAN

VOOR EEN PROEFLES

"*" geeft vereiste velden aan