Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

diplomazwemmen 2019: Op deze dagen is er geen banen of vrij zwemmen en geen instructiezwemmen.

Ons zwembad heeft de afmeting 11 bij 15 meter en is 1.40 diep. Een groot voordeel van het zwembad is, dat de reiniging van het water gebeurt door middel van zoutelektrolyse. Elektrolyse is een proces waarbij zout (zeezout of keukenzout) opgelost in zwemwater door middel van een elektrode wordt omgezet in natrium en chloor.

Het natrium zal zich direct binden met het aanwezige water en het chloor zal zijn desinfecterende werking doen in het aanwezige zwemwater. Het natrium en chloor zal zich in het zwembad weer vormen tot zout, zo gaat er geen zout verloren. Hierdoor zijn chloortabletten niet meer nodig en hoeft het PH nauwelijks nog gecorrigeerd te worden.

Door toepassing van deze reinigingstechniek zijn oogirritaties en een droge huid verleden tijd. Het water is vriendelijk voor de huid en de bekende chloorlucht in het zwembad is haast niet te ruiken.

Zie www.zoutwaterzwembaden.nl/zoutelektrolyse

Voor onze sporters is het ideaal om na de inspanning te ontspannen in het verwarmde zwembad. In het water hebben de spieren geen weerstand, waardoor ze heerlijk tot rust komen.


Baby-, peuter- en kleuterzwemmenBaby-, peuter- en kleuterzwemmen

In het water met je baby is plezier voor twee. Voor de moeders is dat vooral een sociaal gebeuren. Voor je kindje een nieuwe ontdekkingsreis. Lekker spetteren! Wennen aan water begint thuis, met badderen of onder de douche gaan. Met babyzwemmen leert je kind spelenderwijs omgaan met water. Spetteren, water op het hoofdje, ontspannen drijven of juist lekker zwieren. De bewegingen die ze maken met hun beentjes, zijn goed voor de ontwikkeling van de spieren.

Bij het peuter- en kleuterzwemmen gaan we stapje voor stapje steeds verder. Spelenderwijs bereiden we de kinderen voor op het leszwemmen.

 


Sinds 1 februari kan je bij ons Zeemeermin zwemmen!

De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 18:00 en duurt 45 minuten.

Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Minimaal A en B diploma vereist. Er zitten maximaal 10 kinderen in een groepje

We leren op een leuke manier kinderen omgaan met een zeemeerminnenstaart en de zwemtechniek. Daarnaast zullen we leuke verschillende spel- en zwemvormen gaan doen. Hierdoor blijft elke les anders en uitdagend.

  • Je hebt geen eigen staart nodig. Maar mocht je er zelf een hebben, dan mag die worden meegenomen en gebruikt.

Je kan je opgeven via 0168-330888 of mailen naar info@sgz7bergen.nl.


 

 

Er is in ons zwembad, buiten zwemles, instructiezwemmen, aquasport en begeleidend zwemmen, geen toezicht (behalve cameratoezicht).