WELKE GROEPSLES PAST BIJ JOU?

Inspanning en ontspanning, uithoudingsvermogen verbeteren, spierkracht opbouwen of een les met een hoge funfactor. Maak kennis met ons diverse aanbod aan groepslessen.

Zumba

Een energieke en aanstekelijke dans workout op Latijns Amerikaanse muziek waarbij verschillende stijlen voorbijkomen zoals salsa, merengue en latin house. 

Kracht 30%
Conditie 100%
Mobiliteit 10%

Hatha Yoga

Hatha yoga is de originele vorm van yoga. De les betsaat uit lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama) met aan het einde een ontspanning. 

Kracht 40%
Conditie 10%
Mobiliteit 90%

Club Power

Een effectieve les op muziek waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. ClubJoy Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Voor iedere spiergroep doe je fitnessoefeningen met een halter en gewichten. 

Kracht 100%
Conditie 40%
Mobiliteit 30%

LXR Training

Een high intensity training met functionele oefeningen waarbij een LXR bag wordt gebruikt met een gewicht van 6,9,12 of 15 kg. De les wordt afgesloten met LXR mobility waarbij een foamroll gebruikt wordt i.c.m. stretchoefeningen. 

Kracht 60%
Conditie 100%
Mobiliteit 40%

FIT - Workout

Fit-Workouts zijn trainingen waarin functionele oefeningen worden gegeven. Je wordt uitgedaagd om je kracht en conditie te gebruiken tijdens afwisselende workouts. De intensiteit blijft hoog en je werkt ook aan je techniek!

Kracht 80%
Conditie 100%
Mobiliteit 50%

Club Fit & Shape

Variatie en fun, dat is club Fit & Shape. Het eerste deel van de les trainen we conditie en we eindigen met kracht. Je maakt hierbij gebruik van losse gewichten en een tube.  

Kracht 50%
Conditie 50%
Mobiliteit 30%
“Groepslessen bij SGZ, gevarieerd en uitdagend”

Club Yoga

Werken aan lichaam en geest. De verhouding tussen inspanning en ontspanning. Club Yoga is een combinatie van tai chi, yoga en pilates. Hatha yoga bestaat uit lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. 

Kracht 60%
Conditie 20%
Mobiliteit 75%

Xcore

Een intensieve 45 min. training waarbij je een buis met grit gebruikt; de xco. Tijdens de oefeningen verplaats je het grit van deksel naar deksel, waardoor reactive impact ontstaat. 

Kracht 60%
Conditie 80%
Mobiliteit 30%

Pilates

Pilates is een les waarbij houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling de focus is. Het voornaamste doel is om een sterke core op te bouwen.

Kracht 60%
Conditie 30%
Mobiliteit 80%

Bootcamp

Sporten in de buitenlucht. De trainingen bestaan o,a, uit stukjes hardlopen, intervaltraining en functionele oefeningen in de natuur. 

Kracht 80%
Conditie 100%
Mobiliteit 20%

BRN

Een toegankelijke 45 min. shape workout. Met behulp van de xco-buizen zul je 33% meer calorieën verbranden ten op zichte van andere shape workouts. Cardio, spieropbouw en shaping, alles in èèn. 

Kracht1 50%
Conditie 100%
Mobiliteit 20%

Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke toelichting op onze programma’s

MELD JE HIER AAN

VOOR EEN PROEFLES

"*" geeft vereiste velden aan