ONZE PERSONAL TRAINERS
STAAN VOOR JE KLAAR

Wat kunnen leden verwachten van training met PT?
‘SGZ Sport & Wellness Zevenbergen biedt Personal Training aan in de gemeente Moerdijk. Wij hebben een diversiteit aan trainers waarbij je altijd bij de juiste persoon voor jouw doelstellingen traint. 

Specialisatie
Functionele
krachttraining
NAH + (pre) Diabetes

Specialisatie
Functionele training
hiit training
Hybrid trainingen

Specialisatie
Overgewicht & Obesitas

Mindset Coach
Lifestyle Coach

HEB JE EEN SPECIFIEKE VRAAG OF WIL JE ADVIES?
DAN KUN JE ONS ALTIJD PERSOONLIJK MAILEN.

SAMEN AAN DE SLAG!

EEN-OP-EEN BEGELEIDING MET JE

EIGEN PERSONAL COACH

PERSONAL TRAINING

Personal training gaat net een stapje verder. Dit is een-op-een begeleiding, waarbij een personal coach je motiveert en helpt bij je training.

Onze personal trainers gaan samen met jou aan de slag om jouw doelstelling te behalen. De trainers stellen iedere training custom samen en zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Door een-op-een te trainen is de begeleiding intensiever waardoor sneller vooruitgang geboekt wordt. De trainingen zijn iedere keer anders en er wordt zeer nadrukkelijk gekeken naar de juiste uitvoering.

BIJ SGZ SPORT & WELLNESS

Zorg voor een goede warming-up alvorens je met trainen begint en een gedegen cooling-down als je stopt. Naast deze aspecten informeren we je ook graag op het gebied van beweging, houding en voeding. Lijkt dit jou iets en heb je de juiste motivatie nodig? Kom dan langs en we informeren je graag over de mogelijkheden van onze personal training. Wij hebben een diversiteit aan trainers waarbij jij altijd bij de juiste trainer terecht komt om aan je doelen te werken.

PT VOORDELEN

  • Specifiek gericht op jouw sport doelen

  • Intensieve begeleiding waarbij gelet wordt op de juiste uitvoering

  • Geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling

  • Motivator en een stok achter de deur

  • Diversiteit aan Personal Trainers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAM DUFFHUES

Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam bij SGZ. Inmiddels ben ik door gegroeid als 4+ trainer met diverse specialisaties zoals NAH en (pre)Diabetes. 
Als Personal Trainer ben ik heel divers en ga ik geen uitdaging uit de weg. Zo begeleid ik momenteel fanatiekelingen met uiteenlopende doelstellingen.
Denk hierbij aan gecontroleerde trainingen i.v.m. een blessure tot aan iedere training tot het uiterste gaan/ Wat ik belangrijk vind, is dat men weet hoe ze de spieren aan moeten spannen die daadwerkelijk getraind worden met de oefeningen. Zo raak je bewust van je eigen lichaam en kan je heel doelgericht trainen.

Hebben we nog geen kennis gemaakt? Neem dan snel contact op met mij!

Specialisatie
Functionele krachttraining
NAH + (pre) Diabetes

LAYLA VAN TILBORG

Mijn missie is niet alleen om je fysiek sterker te maken, maar ook om je te helpen zelf de liefde voor sporten te ontdekken. Samen zullen we werken aan het vinden van de perfecte balans in je levensstijl, zodat jij lekker in je vel zit en met plezier werkt aan je gezondheid. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en gelukkiger jij!

Specialisatie
Functionele training
hiit training
Hybrid trainingen

VICTOR DE GROOT

Mijn naam is Victor en door mijn studie Coördinator Sport, Beweging & Gezondheid ben ik in contact gekomen met de fitness. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als personal trainer, maar ook als persoon. Door fitness ben ik een betere versie van mijzelf geworden en wil ik mijn kennis en ervaring delen om anderen te helpen met hun sportdoelen. Voor mij is er niks meer motiverend om mensen in hun proces te zien en een betere versie van hunzelf worden. Door mijn studie heb ik meerdere diploma’s kunnen behalen om iedereen te helpen aan een betere leefstijl.

Wilt u een betere leefstijl krijgen en uw sportdoelen behalen? Neem dan contact met mij op en laten we van start gaan!

Specialisatie
All round Personal Trainer
Lifestyle Coach

Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke toelichting op onze programma’s

MELD JE HIER AAN

VOOR EEN PROEFLES

"*" geeft vereiste velden aan