Milon Cirkel

Als je efficiënt en effectief wilt trainen, dan kies je voor de Milon Cirkel. Het is dé innovatieve oplossing voor mensen die geen uren in de sportschool willen/kunnen doorbrengen, maar wel fit willen blijven. De Milon CIrkel biedt een leuke en uitdagende manier van trainen die gebruik maakt van moderne apparatuur. De toestellen onthouden gebruikersvoorkeuren en zo kan iedereen op maat trainen met een gepersonaliseerd programma.

Wat is Milon Cirkel?

Milon Cirkel is dé manier om met behulp van moderne technologie een full body workout te doorlopen. Het werkelijke circuit bestaat uit een serie apparaten en combineert het trainen op kracht en uithoudingsvermogen. De slimme machines passen zich aan en bieden een gepersonaliseerde aanpak om te trainen. Met de Milon Cirkel is elke training maatwerk!

NIEUWSGIERIG?

Kom langs en leer ons team kennen!

Voordelen van de MILON CIRKEL

De apparatuur van de Milon Cirkel bieden verschillende voordelen:

Is Milon Cirkel iets voor mij?

Wij bieden Milon Cirkel standaard aan in ons Premium Fit pakket. Als je op zoek bent naar een snelle en grondige manier om het hele lichaam te trainen onder de juiste begeleiding, dan is Milon Cirkel iets voor jou. Het is de perfecte mix van fitness kennis en moderne technologie die jou verder helpt om fit te worden en te blijven. De Milon Cirkel apparaten zijn bewezen effectief en het is een erg laagdrempelige manier om te beginnen met trainen. Of je nu wilt afvallen of juist extra spiermassa wilt kweken, al deze resultaten zijn haalbaar met de Milon Cirkel.

Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke toelichting op onze programma’s

MELD JE HIER AAN

VOOR EEN PROEFLES

"*" geeft vereiste velden aan