SGZ Zevenbergen voor een optimale training

FITNESS

Sterker, slanker, fitter. Wat je doel ook is, onze fitcoaches helpen je graag op weg. 

 

Middels het trainen van je spieren bereik je een betere lichamelijke conditie en verbrand je energie. Dit zorgt niet alleen voor een “strakker” lichaam, maar voorkomt ook blessures als gevolg van gewone dagelijkse bezigheden. Door specifiek op een bepaalde spiergroep te trainen is het tevens zo dat een “probleemgebied” extra aangepakt kan worden, of preventief aangesterkt.

 

Samen met jou zorgen we voor een persoonlijk trainingsschema dat aansluit op jouw doelen. Jouw trainingsschema wordt samengesteld aan de hand van een 0 meting. Wij blijven je schema aanpassen en corrigeren wij op houding en uitvoering van oefeningen om blessures te voorkomen. Je hebt hiervoor wel een actief lidmaatschapspasje nodig. Met dit pasje dien je in te checken bij de receptie. 

Onze gecertificeerde instructeurs zorgen voor optimale begeleiding op het gebied van fitness, maar ook informeren wij je met de laatste ins en outs op het gebied van beweging.

Ons advies blijft, op welk niveau je ook traint, echter wel: 

SGZ Zevenbergen Fitness
Teamfoto instructeurs.jpg

“ Zorg voor een goede warming-up alvorens je met trainen begint en een gedegen cooling-down als je stopt ”

NIEUWSGIERIG?

Kom langs en leer ons team kennen!

 
SGZ Zevenbergen Personal Training
Digital Award.png
Sam PT.jpg

PERSONAL TRAINING

In 2020 is door DutchFitnessAwards, Sam uitgeroepen tot personal trainer van het jaar! In de gemeente Moerdijk nummer 1 geworden! Wil jij Personal Training van de nr. 1 trainer van Zevenbergen?

 

Personal training gaat net een stapje verder. Dit is een-op-een begeleiding, waarbij een personal coach je motiveert en helpt bij je training.

Onze personal trainers gaan samen met jou aan de slag om jouw doelstelling te behalen. De trainers stellen iedere training custom samen en zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Door een-op-een te trainen is de begeleiding intensiever waardoor sneller vooruitgang geboekt wordt.

De trainingen zijn iedere keer anders en wordt er zeer nadrukkelijk gekeken naar de juiste uitvoering. 

 

Naast deze aspecten informeren we je ook graag op het gebied van beweging, houding en voeding. 

Lijkt dit jou iets en heb je de juiste motivatie nodig?

Kom dan langs en we informeren je graag over de mogelijkheden van onze personal training.