SGZ Zevenbergen groepslessen

WELKE GROEPSLES PAST BIJ JOU?

Inspanning en ontspanning, uithoudingsvermogen verbeteren, spierkracht opbouwen of een les met een hoge funfactor. Maak kennis met ons diverse aanbod aan groepslessen.

SGZ Zevenbergen Zumba / Club Fiesta

Zumba 

Een energieke en aanstekelijke dans workout op Latijns Amerikaanse muziek waarbij verschillende stijlen voorbijkomen zoals salsa, merengue en latin house. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

SGZ Zevenbergen Hatha Yoga

Hatha Yoga

Hatha yoga is de originele vorm van yoga. De les betsaat uit lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama) met aan het einde een ontspanning. Helaas hebben wij tijdelijk geen hatha yoga. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

SGZ Zevenbergen Club Power

Club Power

Een effectieve les op muziek waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. ClubJoy Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Voor iedere spiergroep doe je fitnessoefeningen met een halter en gewichten. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

LXR Training 2.jpg

Een high intensity training met functionele oefeningen waarbij een LXR bag wordt gebruikt met een gewicht van 6,9,12 of 15 kg. De les wordt afgesloten met LXR mobility waarbij een foamroll gebruikt wordt i.c.m. stretchoefeningen. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

_DS_0954 .jpg

Fit - Workout

Fit-Workouts zijn trainingen waarin functionele oefeningen worden gegeven. Je wordt uitgedaagd om je kracht en conditie te gebruiken tijdens afwisselende workouts. De intensiteit blijft hoog en je werkt ook aan je techniek!

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

SGZ Zevenbergen Club Fit & Shape

Variatie en fun, dat is club Fit & Shape. Het eerste deel van de les trainen we conditie en we eindigen met kracht. Je maakt hierbij gebruik van losse gewichten en een tube.  

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

Groepslessen bij SGZ, gevarieerd en uitdagend ”

SGZ Zevenbergen Yoga

Yoga

Werken aan lichaam en geest. De verhouding tussen inspanning en ontspanning. Club Yoga is een combinatie van tai chi, yoga en pilates. Hatha yoga bestaat uit lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

Xcore training 2.jpg

Xtreme core training. Een intensieve 45 min. training waarbij je een buis met grit gebruikt; de xco. Tijdens de oefeningen verplaats je het grit van deksel naar deksel, waardoor reactive impact ontstaat. Functionele dynamische oefeningen op de leukste muziek. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

Pilates

Pilates .jpg

Pilates is een les waarbij houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling de focus is. Het voornaamste doel is om een sterke core op te bouwen.

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

_edited.jpg
Bootcamp.jpg

Bootcamp

Sporten in de buitenlucht. De trainingen bestaan o,a, uit stukjes hardlopen, intervaltraining en functionele oefeningen in de natuur. 

BRN.jpg

Een toegankelijke 45 min. shape workout. Met behulp van de xco-buizen zul je 33% meer calorieën verbranden ten op zichte van andere shape workouts. Cardio, spieropbouw en shaping, alles in èèn. 

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY

SGZ logo web big.png

KRACHT

CONDITIE

MOBILITY