Voedingsinformatie avond

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze informatieve en inspirerende voedingsinformatie avond op 25 maart!

Voedingsinformatie avond SGZ

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze informatieve en inspirerende voedingsinformatie avond op 25 maart! Deze avond staat volledig in het teken van het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn door middel van gerichte voedingsadviezen en ondersteuning.

Tijdens deze avond zullen we je graag voorstellen aan onze toegewijde voedingscoaches, die klaar staat om je te begeleiden op jouw reis naar een gezondere levensstijl. 

We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om voeding en gezondheid. Daarom zullen we tijdens de avond ook ingaan op het belang van het begrijpen van jouw individuele behoeften en hoe we je daarbij kunnen ondersteunen.

Als extraatje bieden we een gratis health-check aan, zodat je een goed beeld krijgt van jouw huidige gezondheidssituatie en eventuele aandachtspunten.

Verder zullen we uitgebreide informatie verstrekken over het voedingsprogramma dat we aanbieden bij SGZ. Dit programma is ontworpen om je te helpen bij het maken van gezonde keuzes en het bereiken van blijvende resultaten.

De avond begint om 19.15 uur onder het genot van een kopje koffie of thee.  Om 19.30 uur starten we met het programma. Wil je deelnemen aan deze waardevolle avond? Meld je dan aan via onze website, stuur een e-mail naar info@sgz7bergen.nl of meld je aan bij de receptie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een gezondere toekomst!

 

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle?

Meld je hieronder aan om bij de informatie avond aanwezig te zijn!

Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke toelichting op onze programma’s

MELD JE HIER AAN

VOOR EEN PROEFLES

"*" geeft vereiste velden aan