SGZ Zevenbergen Kids Power

Voor kinderen die graag bewegen is er KidsPower. Iedere les doen we iets anders. We beginnen altijd in de fitness om op te warmen. Daarna gaan we een circuit draaien, de ene keer in de fitness of aerobiczaal de andere keer doen we een circuit in de groepszaal. En soms, als het heel mooi weer is, dan gaan we ook naar buiten.

 

Kidspower is er 2x per week, elke woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00.

 

Wil je ook komen, maar weet je niet of je het leuk vindt? Kom het gewoon een keer proberen! En omdat het elke week anders is, mag je 3 proeflessen komen volgen! Daarna beslis je pas of je lid wilt worden. Dus kom meedoen en vul het formulier hieronder in.

“ We beginnen altijd in de fitness zaal om op te warmen. En als het mooi weer is gaan we ook naar buiten ”

PROEFLES

Na invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om af te spreken wanneer je komt. Je mag 3 proeflessen volgen voordat je beslist of je lid wilt worden.

JUNIOR FITNESS

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en kun jij niet wachten om met fitness te beginnen? Wij bieden junior fitness aan! Iets waar jij nog jaren profijt van gaat hebben.

 

De training zal bestaan uit fitness oefeningen. Op deze leeftijd is het belangrijk dat er niet te zwaar wordt getraind, dus het zal ook veel op lichaamsgewicht zijn. Met uitdagende oefeningen zoals push ups en squats wordt een basis gelegd voor later. Wanneer het lichaam volgroeid is heb jij al een stapje voor op de rest en kun je zwaarder gaan trainen. 

In de vorm van een circuittraining wordt je uitgedaagd. De training zal worden gegeven onder begeleiding van een instructeur, die er voor zorgt dat er gelet wordt op een juiste houding en techniek.

De junior fitness is elke vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur. 

KINDEROPVANG

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag

 8.45 uur – 11.30 uur

Voor de kinderen van sportende SGZ leden is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de kinderopvang. Voor ouders de ideale motivatie om in de ochtend te komen sporten, geen excuus meer om thuis te blijven. Wanneer u gebruik wilt maken van de kinderopvang, dient u uw zoon/dochter aan te melden bij onze receptie of telefonisch via 0168- 330888.
Dit kan in blokken van een half uur.

Wat geeft u uw kindje mee?
- luiers
- billendoekje                                                             
- drinken
- fruithapje of fruit
- eventueel een knuffel of speentje

Contact

SGZ Sport & Wellness

Galgenweg 62

4761 KN Zevenbergen

info@sgz7bergen.nl
0168 - 33 08 88

  • Instagram SGZ
  • Facebook SGZ Zevenbergen