Galgenweg 62  -  4761 KN Zevenbergen   0168 - 33 08  88   info@sgz7bergen.nl

Groepslessen

CJ_Core

ClubJoy Core® is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle en verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

CJ_Cycle_logo

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Het is een van onze populairste programma's. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de training.

CJ_Fiesta_logo

ClubJoy Fiesta® is een simpele en heel aanstekelijke dans workout. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®.

CJ_Power_logo

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

CJ_Step_logo

ClubJoy Step® is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Iedere les stap je regelmatig de step op en af! Op aanstekelijke muziek werk je aan je conditie.

CJ_Fit&Shape_logo

ClubJoy Fit & Shape® is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt aan kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Sportiviteit, plezier en gezondheid gaan hand in hand!

CJ_Yoga_logo

ClubJoy Yoga® is een training waarin je werkt aan de balans tussen lichaam en geest. Fitheid is meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De basis van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen.

FREESTYLE STEP:
Het ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwisselende stepcombinaties op, over en rondom de step met als doel een optimaal resultaat.

XCO®:
De xco is een buis gevuld met grit, d.m.v. krachtige bewegingen verplaatst het grit. Het resultaat? Meer spierkracht en verbranding van calorieën.  

BBB:
Een combinatie van aerobics en spierverstevigende oefeningen gericht op billen, buik en benen.

BOOTCAMP®:
Trainen in de natuur: rennen op heuvels, hangen aan een boom of tijgeren door het gras. Bij bootcamp geen spiegels aan de wand maar een boomstam in je hand.

PILATES®:
De oefenmethode voor het gehele lichaam. Er wordt gewerkt aan kracht, souplesse en controle. Het centrum van kracht, of terwijl de buikspieren, rugspieren, binnenkant benen en bilspieren is het punt waaruit alle oefeningen worden opgebouwd.

 

LXR®: Niets geeft je zoveel energie als een stevige workout. LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe. LXR® is een exclusief trainingsprogramma waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Met LXR® haal je in 45 minuten meer kracht, energie en levenslust uit jezelf!

 

Hatha-Yoga: Hatha-yoga is een yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama). Hatha-yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana's. Meditatie is een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen. Hatha-yoga kent veel series van oefeningen, waarvan de Zonnegroet de bekendste is.